Våre kunder

Et knippe av våre kunder

Butikk - Sport

Espen Terland IT-Direktør
XXL

Vi opplever BxSoftware som en meget bra samarbeidspartner. De har vært lydhøre for våre behov og har vært flinke til å tilpasse løsningen. Vi har hatt en utrulling med bra kvalitet, som har fulgt både tidsplan og budsjett.

Brukerne er fornøyd med løsningen og motiverte medarbeidere er viktig når vi innfører nye løsninger. BxSoftware sin løsning er brukervennlig og intuitiv. Totalt sett er vi meget godt fornøyd med igangkjøring, opplæring og brukerstøtte.

Thomas Strand IT ansvarlig
Sport 1 Gruppen

Salg og leveranse

Rannveig Sørby
NorgesCatering

Vi bruker BxSoftware sin løsning for å registrere leveranser til våre kunder for alle våre selgere. De sparer mye tid på veien og vi er trygge på at ordrene blir rett registrert, uten manuell tasting og ekstra tidsbruk. Våre kunder får automatisk bekreftelse, med signatur, og månedlig oversikt over alt vi har levert.

Jeg fikk terminalen for 2 dager siden, bare i går sparte jeg minst en time.

Opplæring av selgerne brukte vi en time på, nå skal de ut til kundene og bruke scannerne selv. Martin har blitt super-brukeren vår, så de selgerne våre som er usikre ringer ham om det skulle stoppe opp noe.​

Martin Høyem og Paul Pedersen Selger og salgsjef hos Ridderheims

Lager og logistikk

Stefan Enoksen Lagersjef
Ventistål

Vi bruker BxMobile til varemottak, plukking, lagertelling og merking av hyller. Ordrene kommer direkte på terminalen og vi bruker skanning til å registrere varer og serienummer. Visma oppdateres automatisk med eventuelle avvik og pakkseddel skrives ut. Vi sparer litt tid hver dag, men det viktigste for oss er at der vi bruker håndterminal har vi eliminert nesten alle plukkfeil.

Varemesse og grossistsalg

Karl Ivar Nordby
Daglig Leder
LG Interiør

Som grossist i vår bransje er varemesser og kontakt med kundene veldig viktig. En stor del av salget foregår på fagmesser og med skanning får vi en rask og effektiv registrering av ordre. Da kan vi prioritere tiden med kundene istedenfor å bruke tiden på papirarbeid. BxSoftware hjalp oss i gang og vi kunne bruke løsningen fra første dag.

Vi er utrolig fornøyd med produktene og, ikke minst, den service vi har fått fra BxSoftware i denne prosessen!

Hva vi har spart i tid og penger har jeg ikke regnet på, men at det er enormt mye, det er sikkert!

Geir Ove LiljebakkInnkjøper og Selger
Arnøy Engros

Lager og produksjon

André Inghilleri
Daglig Leder
NG Digital

NG Digital skal være flinkest i klassen på storformat printere, rekvisita og materiell til skilt- og dekorindustrien. En forutsetning for å nå dette målet er bruk av smarte håndterminaler og etikettskrivere linket opp mot selskapets ERP-system. – BxMobile og BxSmartPrintPro fra BxSoftware har innfridd våre forventninger på dette området

thumbs-o-up

Les mer om våre fornøyde kunder