Arnøy Engros

ARNØY ENGROS AS MED CIPHERLAB OG PROGRAMVARE FRA BAREX DISTRIBUTION

Arnøy Engros AS har nylig tatt i bruk CipherLAB CP30 håndterminal med Barex’ nyeste nettskybaserte programvare BxMobile. Løsning er levert av Barex via sin forhandler Amesto Solutions i Trondheim.

Løsningen fungerer slik at Arnøy tar opp ordre på håndterminalen når de er på messer og sender disse direkte til Visma Global som er installert på hovedkontoret i Narvik via 3G/GPRS.

Tidligere var de avhengig av dokking av håndterminalene for å overføre data til økonomisystemet.

I forkant av messer merkes alle produktene med strekkoder fra BxSmartPrint Pro-programmet til Barex. Etikettløsningen fungerer meget godt for Arnøy i og med at programmet åpner for egendesign av etiketter, slik at de ikke trenger følge et standardoppsett.

En annen fordel Arnøy opplever, er at de har full kontroll på varelageret i det øyeblikket varen blir skannet. I tillegg til dette har de nå også kontroll på når varen kommer inn på lager igjen, i og med at bestillingene som ligger inne på produktet viser status på håndterminalene. Dette gjør at de til enhver tid har oversikt over lager og vareinnkjøp på messer.

I tillegg til leverandøren Amesto Solutions og Barex, har Arnøy en lokal IT-leverandør som drifter alt, A.H. Larsen Consult.

«Vi er utrolig fornøyd med produktene og, ikke minst, den service vi har fått fra Barex i denne prosessen!» sier Geir Ove Liljebakk, hos Arnøy Engros AS. «Hva vi har spart i tid og penger har jeg ikke regnet på, men at det er enormt mye, det er sikkert!» sier Geir Ove Liljebakk videre.

Om Arnøy Engros AS

Ledende og innovativ importør av hytter og boder, hagemøbler og fritidsvarer, hage- og gartnervarer, julevarer og fyrverkeri. På sine nettsider selger de produkter som kan gjøre fritiden til en mer hyggelig opplevelse og kanskje også mer kvalitetstid?