Møt vår kunde:

Arctic Trucks

Arctic Trucks

Ansatte

30+

Etablert

1998

Omsetning

130M+

Kunde fra

2020 feb

Arctic Trucks Norge AS er en bilforretning utenom det vanlige. Her snakker vi spesialister på ombygging av de tøffeste offroadene, med alt av utstyr og tilbehør. Alle som liker bil, camping og utmark føler seg nok fort hjemme når de svinger innom ved Krokstadelva utenfor Drammen.

Arctic trucks har sett en formidabel vekst siden 2020 og har valgt Visma.Net ERP med BxLogistics Pro for å håndtere dette.

Utfordringene

Med mye skreddersøm av biler og utstyr er det kritisk å sikre at det brukes riktige deler i produksjon. Eventuelle feil i plukk og leveranse ville selvfølgelig være tid- og kostnadskrevende å få returnert, men først og fremst frustrerende for en kunde som venter på en helt spesiell bil. Når forventningen er høy blir presisjonen enda viktigere.


Løsningen

Med BxLogistics Pro og scanning av alle varer i plukk, mottak og telling så sikrer Arctic Truck at de får med seg riktige varer, enten de brukes i produksjon på ombygging av en ny bil, eller skal sendes ut direkte til kunde. Med frakt-bestilling direkte fra håndterminalen sparer man ikke bare tid, men gir en ekstra sikkerhet på at riktig vare sendes til rett sted. Når frakt-etiketten kommer automatisk i det man er ferdig å plukke så unngår man manuelle feil og sikrer at varen blir sendt til rett kunde

Effektiv Logistikk

100% integrert med Visma.Net ERP

BxLogistics Pro henter leveranser direkte fra Visma.Net ERP. Det er ingen synkronisering av data eller andre forsinkende mellomledd. Når en ny leveranse opprettes i Visma.Net er den umiddelbart tilgjengelig på håndterminal. Plukkordrene sorteres automatisk på lokasjon og kan prioriteres f.eks basert på sendingsmåte. Når plukket starter har håndterminalen alltid en helt oppdatert kopi av ordren.

BxLogistics er også integrert med Consignor/nShift og frakt bookes direkte fra terminalen, slik at både pakkseddel og fraktetiketter printes automatisk. Sporingsnummer og kolli-info lagres i Visma.Net for enkelt oppslag

Vi har spurt

Da dere valgte BxSoftware for noen år tilbake, kan du si noe om hvorfor dere valgte oss, og hvordan det har fungert?

Ole Braathen

Vi ble anbefalt av visma.net - leverandøren vår - å bruke dere. Vi hadde ingen erfaring med strekkoder og scanning den gangen. Før BxSoftware var det penn og papir til plukk, det ga lite kontroll og sikkerhet. Men vi er positivt overrasket og alt har fungert veldig fint. 

Arctic Trucks / Innkjøp og Logistikk ansvarlig


Se også

Datalogic Skorpio X5

Datalogic Skorpio X5