Lagertelling og varemottak hos XXL

XXL er markedsledende i Norge og nordens største sportskjede, og har valgt BxSoftware som sin leverandør.

XXL er godt fornøyd med ny programvare til sine                            håndterminaler.

Oppdrag

Gjennom sin distributør Barex Distribution fikk BxSoftware oppdraget med å lage en prototype på programvare for varemottak til håndterminal. Kravet var at det skulle fungere på de eksisterende Motorola terminalene de hadde og det skulle være moderne, raskere og mer effektivt. BxSoftware fikk oppdraget, som endte opp i en utrulling av håndterminalapplikasjonen på ca 300 terminaler Motorola MC 70 og MC 75 sommeren 2014.

Løsning

XXL bruker Microsoft Dynamics AX og bruker håndterminalene for varemottak, telling og vareoppslag.

XXL fikk utviklet en egen klient for håndterminalene. For å minimere opplæring og sikre en smidig overgang ble programvaren tilpasset de rutiner XXL hadde fra før. Hver håndterminal kommuniserer med server programvaren til BxSoftware som bruker det siste innen Microsoft teknologi og sikrer raskt og effektivt kommunikasjon med håndterminalene på alle avdelingene.

Erfaring

«Vi opplever BxSoftware som en meget bra samarbeidspartner. De har vært lydhøre for våre behov og har vært flinke til å tilpasse løsningen. Vi har hatt en utrulling med bra kvalitet, som har fulgt både tidsplan og budsjett.» sier Espen Terland, IT-direktør hos XXL.

Løsningen har nå vært i drift hos XXL i litt over et halvt år, og vi spurte Espen Terland om erfaringene så langt.

«Utgangspunktet var å erstatte en gammel løsning. Vi ønsket også å ivareta noen av funksjonene i den gamle løsningen, samt å gjøre prosessen for varemottak og varetelling bedre og enklere. Vi har fått tilbakemeldinger fra personer internt hos oss at dette fungerer meget bra og tilfredsstillende.

Vi har få problemer totalt sett, og mindre supporthenvendelser til leverandøren. Vi har i praksis ingen feilsituasjoner å rapportere.» fortsetter Espen Terland.