Masseutskrift av etiketter fra Excel

Fra og med versjon 2019.4 kan alle våre abonnementskunder ta i bruk en ny måte å skrive ut etiketter på.

Noen ganger, spesielt i en oppstartsfase, så ønsker man å merke varer eller reoler uten at informasjonen er registrert i ERP systemet. Kansje ønsker man å merke nye lokasjoner som ikke er opprettet enda eller av annen grunn har enklere for å legge nødvendig informasjon i en Excel fil i stedet for å hente det ut fra databasen.

Selv gamle første versjon av BxSmartPrint støttet vi å legge en CSV fil i en egen katalog, men for mange er det vanskelig og i alle fall tungvindt å vite hvordan filen skal se ut, lagre den som CSV, endre til rett filnavn. I tillegg trenger man tilgang til den riktige katalogen å lagre filen i.

Fra versjon 2019.4 kan man nå enkelt laste opp Excel-filen direkte i nettleseren, uten å endre til CSV og uten å måtte legge inn egne kolonner for skrivernavn, etikettmal eller antall kopier. Versjon 2019.4 fjerner også behovet for å vite rekkefølgen på feltene og kan styre dette på navn.

Se hvor enkelt det kan gjøres i vår nye video

Del med andre :)

Om forfatteren

Sven Tore Iversen - Løsningsarkitekt med fokus på praktisk drift av lager og logistikk i små og mellomstore bedrifter. Lang erfaring med ERP, WMS og IT-integrasjon fra både norske og internasjonale virksomheter der effektivitet og stabil drift er en kritisk del av hverdagen.