.st0{fill:#FFFFFF;}

Plukk varer og bestill frakt med Consignor integrasjon 

 april 22, 2018

BxLogistics Pro + Consignor = Sant!

BxSoftware og Consignor har mange av de samme kundene. Veldig mange av BxSoftwares kunder bruker håndterminaler på lageret og har behov for å sende varene etter at de er plukket. Consignor gjør det enkelt å bestille og holde kontroll på transport. Veldig mange kunder har behov for effektiv lagerdrift og BxLogistics Pro gjør det enkelt å jobbe smartere, få kontroll og spare penger.

Derfor har BxSoftware inngått et samarbeid med Consignor så våre felles kunder nå kan spare enda mer tid og jobbe mer effektivt på håndterminal.

Hvordan fungerer det i praksis?

Ordre som skal plukkes kommer automatisk til håndterminalen, når ordren er ferdig plukket fylles det ut transportør,  antall kolli og vekt/størrelse på disse. Håndterminalen sender all nødvendig info til Consignor så du får automatisk utskrift av både transportetikett og pakkseddel uten å gå til PC.

Informasjon om mottaker hentes automatisk fra ordren eller kundekortet i ERP systemet. Annen info, som vekt og transportør kan fylles ut automatisk eller overstyres på terminalen. Om man ikke ønsker å tenke på transportør kan Consignor velge transportør automatisk for deg.

Det er enkelt å legge inn vekt for hvert kolli. Om mange er like trenger du bare å fylle ut en gang pr variant.

BxLogistics Pro med Consignor integrasjon

Sporing og fraktpris på ordren

Det lages automatisk et sporingsnummer og på mange transportører beregnes også fraktpris automatisk. Denne informasjonen kan legges til ordren med et felt med sporingslink og ny fraktlinje der fraktkostnad og kundepris blir registrert automatisk. På den måten kan ordren legges klar til fakturering etter plukking, uten behov for ekstra arbeid. 

Det kan legges til mange regler, der man f.eks. kan gi enkelte kunder 100% rabatt på frakt eller beregne et påslag når transporten faktureres kunden.

Full kontroll

Transport som bestilles på håndterminal finnes i Consignor på vanlig måte så man kan slette endre og få full oversikt over alle sendinger, uavhengig av om de er bestilt på håndterminal eller manuelt på PC.

Hvordan komme i gang?

Har dere både Consignor og håndterminaler med BxLogistics Pro fra før er det enkelt å komme i gang. 
Integrasjonen er inkludert i BxLogistics Pro abonnementet og er enkel å sette opp. Har dere en eldre løsning fra BxSoftware kan det være behov for en oppgradering.

Integrasjonen støtter Consignor OnPremise og webløsningene Consignor Ticket (med Shipmentserver) og Logistra Cargonizer.

Ta kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud