.st0{fill:#FFFFFF;}

SOTI Device Management 

 juli 5, 2021

BxSoftware lanserer SOTI Device Management

I samarbeid med SOTI lanserer BxSoftware nå SOTI MobiControl som en tilleggstjeneste til våre kunder. SOTI er et verktøy for å forenkle installasjon, sikring, support og vedlikehold av håndterminaler. SOTI er en fleksibelt verktøy som de største bedriftene gjerne bruker fra før, mens BxSoftware nå gjør tilgjengelig for mindre bedrifter med få terminaler.

Fast pris pr terminal

Bx vil forhandle SOTI MobiControl først og frem for å gjøre support og vedlikehold enklere for både oss og våre forhandlere. Pilot kundene har satt stor pris på bedre stabilitet og mer automatiserte oppgraderinger. Månedsprisen spares fort inn i økt oppetid og mindre arbeid, enten det er på egne folk eller konsulenter.

Fordeler direkte ut av boksen

BxSoftware leverer SOTI med et standardisert oppsett. Terminalene låses ned så brukerne kun får tilgang til BxSoftware og et begrenset sett med innstillinger / applikasjoner. Det oppstår dermed færre uhell der innstillinger endres eller feil applikasjoner brukes. 

Forhandleren og BxSoftware har enkel tilgang til fjernstyring av enhetene for support. Dermed kan feil eller nye funksjoner kontrolleres raskere og testes direkte på brukerens terminal. 

Oppgraderinger av applikasjonen kan gjøres automatisk på ønsket tidspunkt, eller så snart terminalen kobles på nett neste gang. 

Enkel installasjon

SOTI installeres enkelt ved å scanne en eller flere strekkoder når terminalen startes første gang. Strekkoden inneholder informasjon om trådløst nett og alt som trengs for å koble terminalen til SOTI. Deretter vil SOTI installere BxSoftware og sette nødvendige rettigheter på terminalen og gjøre terminalen klar til "parring" i BxAdmin.