.st0{fill:#FFFFFF;}

Nå lanseres BxAssets Manager 

 august 30, 2020

Hvor er dingsene?

Har dere behov for å ha kontroll på varer, verktøy, PCer, mobiltelefoner eller lisenser? Mange bedrifter vet at de burde ha bedre kontroll på hvilken ansatt som har hvilken PC, hvem som bruker et felles verktøy eller hvilken kunde som låner en demo-vare. Med BxAssets Manager  er det enkelt å komme i gang!

Enkel og fleksibel web-løsning

Det er lett å komme i gang med BxAssets Manager. Det du ønsker å holde kontroll på registreres enkelt i web løsningen vår. Du kan merke med alt fra navn og produsent til serienummer, verdi, prosjekt osv, men kanskje viktigst av alt: en lokasjon. Lokasjon kan være f.eks "Anders på økonomi", "A12", "Utlån til kunde A" eller "Defekt/Kastet". Løsningen gir enheten automatisk en ID, men du kan også bruke valgfri kolli-id.

Alt som er registrert er enkelt å søke frem og man kan se hvor lenge en vare/enhet har stått på en gitt lokasjon eller søke opp en lokasjon og se hvilke enheter som skal være der. Løsningen kan tilpasses med egne rapporter, eller så kan listene hentes enkelt ut til Excel.

Kraftig motor i bunn

BxSoftware har lang erfaring med logistikk og lagerstyring. Denne erfaringen har vi brukt for å dekke behovet til de som ikke trenger komplett lagerstyring, men et enkelt system for å vite hva som er hvor. ERP og lagersystemer har ofte kontroll på det man kjøper og selger, men BxAssets Manager kan bistå med å ha kontroll på egne eiendeler eller varer som plasseres på hentelager. Løsningen er bygget på den anerkjente og mye brukte teknologien i BxLogistics Pro og lar seg enkelt kombinere med flere av våre løsninger.

Merking og strekkoder

For å jobbe effektivt og sikre best mulig kontroll anbefaler vi å merke de fysiske enhetene. Med BxAssets Manager får man enkelt skrive ut etiketter med QR-koder som unikt identifiserer enhetene. Disse kan printes automatisk når man registrerer enheter, eller kan skrives ut via mobiltelefon eller håndterminal når varene kommer inn.
Lokasjoner kan også merkes med egne navn og strekkoder, så det er enkelt å bruke en telefon eller håndterminal for å si hvilken vare som settes hvor.

Mobiltelefon eller håndscanner

Siden løsningen er bygget på BxLogistics Pro, har den innebygget støtte for mobil app og håndterminaler med egne scannere. Det er ingen grunn til å gå til PC'n eller bruke gule lapper for å huske hvilken hylle man la varene på. Finner man en vare som er feilplassert kan man enkelt scanne varen og se hvor den hører hjemme, hvem som brukte den sist eller hvor den har vært på utlån. Våre pilot-kunder har brukt løsningen til å registrere varer på sitt hentelager. Hentelageret har da brukt håndterminaler til å scanne varene inn på lager og inn på en gitt lokasjon. Når kunden kommer, søkes varene enkelt opp så alle kundens varer vises tydelig med lokasjon og kan scannes ut av lageret igjen. BxAssets Manager kan også registrere en signatur og sende en bekreftelse, med signatur på e-post. Dersom man ikke har behov for en egen scanner så kan mobiltelefoner også brukes.

Demo og tilbud

Ta gjerne kontakt for en demonstrasjon og gjennomgang av deres behov. Om BxAssets Manager kan være riktig verktøy for dere så leveres løsningen til fastpris.