.st0{fill:#FFFFFF;}

BxWebmanager i ny drakt 

 august 10, 2022

Ny BxWebManager

BxWebManager får nå sin største oppgradering siden lanseringen i 2015.

Hele applikasjonen er basert på en ny teknisk plattform og kommer også i en helt ny visuell drakt. All funksjonalitet er på en eller annen måte overhalt og vi er godt fornøyde med å endelig kunne lansere dette til alle brukere!

Selve oppgraderingen er planlagt til 1. september, men ny versjon er ferdig og dere kan prøve den allerede nå, ved å besøke https://app.bxsoftware.no/bxwm2/
Ved oppgradering 1. september så vil ny versjon være standard, men gammel versjon vil være tilgjengelig i en periode.

Vi oppfordrer til å begynne å teste ny løsning.

Hva er nytt?

Nytt utseende og ny moderne teknisk plattform. 

Utseende vil være det første man legger merke til, alt fra påloggingsbilde til hvordan menyer og moduler er strukturert har fått nytt utseende. Vi har også jobbet med hvordan menyer er gruppert og mange av modulene har også fått ny layout. Vi tror likevel at alle brukere raskt vil føle seg hjemme og finne frem i ny løsning.

Ny "Home".

Hjem-skjermen kan nå fylles med "widgets" av enkle KPIer eller mer komplekse søyle, kake eller linje-diagram. Brukere med BxLogistics Lite får inkludert noen faste KPIer, mens Pro brukere kan tilpasse og legge til egendefinerte widgets, med mulighet for å se på underliggende rapporter for detaljer.


Oppdateringer i hver modul

Alle moduler er overhalt og noen moduler er slått sammen. F.eks er etikett-moduler for forskjellige type etiketter nå samlet, for enklere utskrift av både vare-etiketter, lokasjoner eller ordre-baserte etiketter. Utskrift av etiketter fra Excel-filer er også mye enklere. Bare last opp excel-filen, så kan du søke og velge enkelte produkter fra denne like enkelt som om det kommer fra f.eks "Varer".

Mørk modus og tilpasning av layout

Alle brukere kan nå også velge å tilpasse utseende, f.eks sette mørk-modus, velge om siden skal strekkes til full-bredde, eller rett og slett kjøre i fullskjerm.