.st0{fill:#FFFFFF;}

BxSoftware Cloud 

 januar 4, 2022

BxSoftware lanserer BxEngine Cloud

BxEngine er selve motoren i alle produktene våre og får nå en tvilling som et rent skyprodukt. 

Skytjenester har lenge vært en viktig del av våre løsninger, der all kommunikasjon, BxWebManager og BxAdmin har ligget i skyen, mens lagring av konfigurasjon, logger og data har ligget hos kunden, eller i en skytjeneste eid av kunde eller forhandler.

BxEngine har det siste året vært igjennom et betydelig arbeid for å sikre en smidig overgang til skyen, der all kjerne-logikken er den samme, der brukeropplevelsen og funksjonaliteten skal være den samme enten man kjører BxEngine lokalt, hos en ASP/hosting-leverandør, i Azure eller nå med det helt nye BxEngine Cloud produktet. 

BxEngine Cloud er skrevet fra bunn og er en moderne, native, multi-tenant cloud løsning. På veien har også BxEngine fått en rekke oppdateringer, for å sikre at våre kunder fremover kan velge sky eller egen installasjon, men fortsatt ha samme integrasjon og funksjonalitet. 

BxEngine Cloud vil kunne brukes med alle våre abonnements-pakker, men vil kun støtte integrasjon med rene skysystemer, som Visma.Net ERP, Tripletex, XLedger og Visma Business Cloud. Vi vil selvfølgelig også tilby BxAssets Manager og Labels Online.
For kunder med f.eks. Visma Global, Visma Business, Multicase osv. vil BxEngine Cloud ikke være aktuelt. Det er ingen planer om å fjerne støtte for skysystemer i dagens løsning, så kunder med f.eks. Visma.Net ERP vil kunne velge og fortsatt få samme tilgang på ny funksjonalitet fremover.
For BxEngine Cloud kunder vil automatiserte utskrifter gjøres ved å installere en print proxy på en Windows PC/server som kan kommunisere med skriveren. Via denne proxyen vil også BxEngine Cloud støtte integrasjon med f.eks Consignor OnPremise, selv om BxEngine ligger i skyen.

De første pilotkundene skal i drift nå i starten på 2022, med en forventning om generell tilgjengelighet fra andre kvartal.