.st0{fill:#FFFFFF;}

Nyheter i BxLogistics 2018.9 

 august 30, 2018

Mange endringer i versjon 2018.9 

BxSoftware har brukt frys-perioden i sommer til å legge inn en rekke mindre forbedringer og rettinger i BxLogistics. Mye funksjonalitet er relatert til å forenkle kundetilpasninger og strømlinjeforme arbeidsprosesser på lager og i butikk. Viktigst av disse er nok muligheten for at også Android-kunder kan legge til kundespesifikke felt i alle moduler på terminalen. Høydepunktene finner du her og alle detaljene i endringsloggen.

Tilpassede skjermbilder

Hver kunde er unik og det har lenge vært enkelt å skru av og på felter, bytte navn på dem og aktivere felter som ikke er synlig i standard. I noen tilfeller kreves det også å legge til helt nye felt og dette kan nå gjøres enkelt på både Win CE og Android. Dette er nå implementert på Android - støtten er betydelig utvidet  og gjør det enkelt å legge til f.eks flere produktopplysninger i vareoppslag eller på salgsordre.

Uttak/forbruk til prosjekt

Mange bruker håndterminaler til å registrere forbruk på prosjekt. Her har Android-versjonen vår en større oppgradering, så det er enklere for brukerene å skanne prosjekter og la systemet finne rett kunde eller avdeling etc. Ved vareuttak kan løsningen settes opp til å skanne kunde, prosjekt, begge deler eller la brukeren selv velge.

Egne meldinger til lageret ved plukk og varemottak

Android har nå fått støtte for å vise egne meldinger på ordre ved start av plukking eller start av varemottak. Ordrekontoret kan da skrive egne beskjeder på ordre som automatisk vises til den som jobber med ordren. Meldingen vises som en egen dialog-boks så plukkeren alltid skal oppdage meldingen. Meldinger kan enten vises på en kunde, ordre eller på en konkret ordrelinje.

Støtte for CipherLab RK25 og Zebra TC70

CipherLAB RK25 er en ny og spennende terminal fra CipherLab som  konkurrer i markedet for små rimelige terminaler med tastatur.  Zebra TC70 er en modell som har vært på markedet en stund og egner seg for kunder som trenger en solid terminal uten behov for tastatur.

Nytt filformat for etikettmaler

SmartPrint har nå fått et helt nytt filformat for etikettmaler. Det gjør det vesentlig enklere å designe etiketter i test og kopiere de til produksjon senere. I 2018.9 lagres hver mal i egen fil så det er enkelt å kopiere kun en og en mal uten å bytte ut alle maler samtidig. Ved oppgradering blir de gamle xml filene automatisk konvertert til nye json filer.