.st0{fill:#FFFFFF;}

Honeywell EDA50K 

 oktober 27, 2019

Honeywell EDA50K håndterminal

Honeywell er en at de store produsentene av håndterminaler og andre Auto-ID produkter.

EDA er Honeywell sin 'low end' serie. EDA50K er den første Android terminalen vi kunne anbefale og fungerer fint som en all round terminal. Terminalen har passe størrelse og det lille tastaturet fungerer godt på veien, i butikk eller messer etc. Terminalen kommer også i en variant med 4G og har derfor vært populær som en typisk selger-terminal. 

Den innebygde skanneren er dessverre ikke blant de beste og blir dermed for svak i sammenlikning med nyere eller dyrere konkurrenter. Da modellen har vært på markedet en stund har vi likevel mange godt fornøyde kunder og terminalen har vist seg som et godt og verktøy for kunder som har gode strekkoder og ikke behov for å skanne ute i sol-lys eller gjennom plast etc.

EDA50K er en typisk hybrid terminal, som egner seg for selgere på veien. Den ligger godt i hånda, der tommelen naturlig når skjermen, men må strekkes litt for å nå tastene. Vi anbefaler å bruke terminalen med bak-stropp for best ergonomi.

EDA50K kommer i flere varianter. Pass derfor på å velge varianten med ny Android-versjon og med 4G, om den skal brukes uten på veien.

Honeywell leverer service avtaler som tillegg. Disse inkluderer oppgradering av Android versjoner, dette varierer for de ulike modellene. kontakt din leverandør for mer informasjon.

Se mer produktinfo hos distributør

PS! Linken peker bare på en modell, det kan finnes mange varianter av dette produktet