.st0{fill:#FFFFFF;}

Fokus på Visma.Net og Visma Business i 2019.9 

 september 20, 2019

Årets store oppdatering er her!
2019.9 er klar for nedlasting

Sommeren er definitivt over og BxSoftware er klar for høst-sesongen. Høsten bærer som regel preg av omstillinger og mange bedrifter har høyt trykk og samtidig fokus på effektivisering og omstilling før 2020 plutselig er her. 

BxSoftware opplever akkurat det samme. Høsten byr på en rekke ny funksjonalitet og høy etterspørsel fra nye kunder. 

I 2019.9 har vi fått med oss flere store helt nye funksjoner og samtidig større oppgradering av eksisterende funksjoner

Oppdatert Visma.Net integrasjon

Visma.Net oppdateres stadig og vi benytter sjansen til å ta i bruk ny funksjonalitet som gjør integrasjonen både raskere og tettere, med flere type data som kan integreres. Fra 2019.9 kan Visma.Net integrasjonen settes opp til å kun hente endringer i kunde, artikkel og saldo-informasjon. Endringer kan hentes basert på bruk av håndterminalen, eller tidsstyres med ønsket frekvens.

Visma.Net eksponerer også informasjon om standard mottaksplass, pakningsstørrelse på enheter og har fått delvis støtte for parti og serienummer-håndtering.

Visma Business med forbedret VBS integrasjon

I 2019.1 lanserte vi full VBS støtte for kunder på abonnement. Så langt i 2019 har nær samtlige nye kunder på Visma Business valgt å bruke VBS som integrasjon og mange har også valgt å oppgradere fra EDI til VBS. VBS gir raskere responstider og bedre mulighet til å varsle brukere om avvik.  I 2019.9 har vi utvidet VBS integrasjonen med forbedringer rundt plukklister, inkludert støtte for å automatisk sende de på e-post. Plukking på parti har fått muligheter til å plukke både med og uten reservasjon fra VB. Partistøtten er vesentlig mer dynamisk for å forbedre arbeidsflyt hos kunder som f.eks bruker partier kun for holdbarhet, eller kun for lokasjons-styring.

Strekkode-kommandoer

Flere kommandoer på terminal kan nå trigges via strekkoder. Dette egner seg spesielt for håndterminaler som mangler fysiske snarveistaster eller terminaler med pistolgrep. Da kan det ofte være enklere å skanne en strekkode for å skrive ut etikett, eller en annen for å skrive ut etikett til alle linjer. 

Custom moduler

2019.9 har fått støtte for å kopiere moduler, med egne navn, filtre og med egen integrasjon. Siste versjon av BxLogistics Pro gir dermed mulighet til å levere tilpasninger og tilleggs moduler uten store utviklingskostnader. "Plukk" modul kan dermed deles opp i egne plukk-moduler for f.eks kjøle og fryselager, uten behov for egne terminaler på egne profiler. "Salgs" modulen kan kopieres så kundene får en egen modul for forbruk eller retur.

Oppdatert ordreportal

BxSales Portal er oppgradert med mulighet for flere kundetilpasninger. Enkelte varer kan settes opp med støtte for å legge inn ekstra-kommentar pr linje. Varene kan merkes med salgsenhet, så varer som selges i f.eks kvm, må kjøpes i hele pakker og portalen runder automatisk opp til nærmeste pakningsstørrelse.

Portalen støtter nå også valg av leveringsmåte, inkludert leveringstid pr leveringsmåte. Hentekunder kan da bestille på dagens dato, mens over-nett kunder tidligst kan be om levering neste dag. 

Komplett endringslogg