.st0{fill:#FFFFFF;}

Full støtte for VBS i 2019.1 

 februar 6, 2019

Nyheter i 2019.1

Endelig er vi klare med en ny hovedversjon.
Vi har mange nyheter. Det som nok er mest etterlengtet er at vi avslutter pilot-perioden og lanserer full støtte for VBS integrasjon. I tillegg har vi oppdatert integrasjon med logistikk for UniMicro V3, og lagt til støtte for salg og etikett-merking til nye Uni Economy.

Les mer om hovedpunktene her, eller se vår mer detaljerte endringslogg

Visma Business VBS integrasjon

Visma Business har lenge hatt støtte for to måter å integrere på. EDI klokke og VBS. EDI integrasjonen er mye i bruk, er rimelig og enkel å sette opp, men har en rekke begrensninger. BxSoftware har over lang tid lært å omgå begrensningene og tilført funksjonalitet langt utover det EDI-integrasjonen er ment å brukes til. I nyere versjoner har vi tilført en del funksjonalitet som egner seg best for VBS, og i 2019.1 slipper vi dette for alle kunder på abonnement. 

Eksisterende kunder på abonnement kan velge å oppgradere til VBS integrasjon. VBS gir raskere oppdatering av Visma Business, raskere utskrift av plukkliste etter plukking og gir f.eks mulighet til å rapportere tilbake ordrenummer ved opprettelse av nye ordre, eller automatisk opprette nye salgsordre som automatisk plukkes ved opprettelse. 

Den største fordelen med VBS er nok likevel enklere drift og bedre stabilitet. Utskrift av f.eks pakkseddel ved plukking kan gjøres uten at Visma Business må ha direkte tilgang på skriverne.

For nye kunder på Visma Business anbefaler vi nå VBS. For eksisterende kunder som ønsker å gå over til VBS så er overgangen ganske enkel. Ta kontakt !

Opprette nye kunder på håndterminal

For kunder som selger på messer eller liknende er det ofte et behov for å ikke bare registrere ordre, men ofte også opprette kunden som skal ha ordren. Det gjør vi nå tilgjengelig på Android, for kunder med Visma Global eller Visma Business (VBS).

Ved opprettelse av ordre kan man velge å opprette ny kunde, istedenfor å søke opp en eksisterende. Når ordren sendes inn blir kunden først opprettet i Visma og ordren lagt på den nye kunden.

Lageroverføring på Visma Global

Android har lenge støttet det å opprette egne lageroverføringer direkte fra håndterminal. Nå i versjon 2019.1 kan også Visma Global kunder dra nytte av dette.

Modulen egner seg godt for bedrifter som ønsker å opprette lageroverføringen og legge til varelinjer i en og samme operasjon. Nå gjøres det enkelt på håndterminal og varene som sendes kan skannes for enklest mulig registrering!