.st0{fill:#FFFFFF;}

BxLogistics 2018 

 februar 1, 2018

Vi lanserer BxLogistics 2018

Vi bygger videre på den populære gen-4 plattformen og utvider den med en rekke nye funksjoner for å øke effektiviteten, bedre sikkerheten og forenkle drift og vedlikehold. Hele suiten oppgraderes til 2018 versjoner og inkluderer da BxLogistics Pro, BxLogistics Lite og BxLogistics StockCount.

Helt nytt grensesnitt på moderne terminaler

Alle BxSoftware moduler er klare for Android og vi har allerede støtte for et bredt utvalg av terminaler. Løsningen er betydelig raskere og med større kapasitet! BxSoftware har tilpasset programvaren slik at tastatur og strekkodeleser fungerer sømløst og alle menyer vises riktig på skjermen. Skjermen kan ‘låses’ for å gi tilgang til ønskede applikasjoner og ingen andre. Android gir kundene mange fordeler, raskere terminaler, større skjermer og flere muligheter. Blant annet fjernstyring med TeamViewer, Online/Offline automatikk og generelt en mer moderne og touch vennlig brukeropplevelse!

BxLogistics Pro på Android

BxLogistics Pro på Android

Bestilling av frakt på håndterminal

Vi får stadig flere kunder som tar i bruk frakt integrasjonen i BxLogistics Pro. I BxLogistics Pro 2018 har vi utvidet støtte for Logistra Cargonizer, samt Consignor Shipment Server og Consignor OnPremise. Avhengig av frakt-avtaler og transportør som brukes i løsningen kan terminalen både bestille frakten og rapportere sporingsnummer og pris tilbake til ERP systemet

Kundepriser og rabattmatrise på Android

For BxLogistics Pro og BxSales Pro støttes nå komplekse rabattmatriser basert på brutto eller netto priser. Prisene knyttes direkte mellom kunde og vare, eller via varegrupper og kundegrupper. Prislister kan prioriteres eller man kan bruke rimeligste alternativ. I tillegg støttes datostyrte prislister. På linje med resten av integrasjonene våre leveres løsningen med et standard oppsett tilpasset ERP systemet man bruker, men kan tilpasses til hver enkelt installasjon.

Nettbutikk / Bestillingsportal

Bestillingsportalen utvides med muligheter for å skille på sortiment til forskjellige kunder, vise kundens egne priser og styre sortimentet basert på dato og tilgjengelighet. Nye produkter kan f.eks legges til en egen varegruppe "Nyheter" i 14 dager, for å automatisk flyttes til ordinær gruppe etter det.

Bedre sikkerhet og generelle forbedringer

2018 versjonen inneholder flere feilrettinger, inkludert tiltak for å bedre sikkerhet. Metoder for kommunikasjon med database og overføring mellom terminal og server er forbedret for å gi økt sikkerhet og samtidig noe bedre ytelse.

Enklere administrasjon og oppsett

Admin verktøyet BxAdmin er oppdatert med mulighet for å kopiere profiler og firmaer, internt på samme installasjon eller mellom installasjoner. SQL editor er forbedret med fargekoding og forbedret tekstbehandling. Skru av og på forskjellige loggnivåer direkte i BxAdmin. Skru på debug logging som automatisk går av på ønsket dato.